Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2018
Bc. Jan Burda

Díky možnostem programu ODEON jsme schopni navrhnout vždy individuální a optimální řešení akustických úprav i pro velmi specifické prostory. To je ve fázi projektové přípravy objektů velkou výhodou, protože je minimalizováno riziko nákladných dodatečných úprav po realizaci stavby.

akustika vnitřního prostředí
Vybíráme z našich referencí

Jedná se o polyfunkční objekt v historické části města. Do novostavby 8 podlažního objektu byly včleněny cenné části původního domu a sklepů. V objektu se nově nachází 17 bytových jednotek, komerční prostory a restaurace. V rámci naší činnosti byla vytvořena projektová dokumentace profesí TZB (vytápění, vzduchotechnika, plyn, chlazení).

Residence Soukenická

Vybíráme z našich publikací

dektime 2016/04

ZMĚNA ŘEŠENÍ SKLADBY ŠIKMÉ STŘECHY V PRŮBĚHU VÝSTAVBY
Ing. Martin Voltner

Investor si nechal zhotovit mansardovou střechu s obytným podkrovím. Na střeše byla použita krytina z velkoformátových plechových tabulí imitujících tašky. Investor byl tak nespokojen s jejím provedením, že ukončil vztah se zhotovitelem a najal novou firmu, aby střechu uvedla do funkčního stavu. Tato nová firma se rozhodla využít služeb Atelieru DEK a požádala našeho technika o konzultaci.