Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2014
Ing. Zdeněk Plecháč
České technické normy jsou obecně nezávazné, spolu s dalšími fakty o ČSN je to doloženo ustanovením Zákona 22/1997 Sb. o technických požadavcích na výrobky. Přesto jsou české technické normy ve stavebnictví velmi často používány a má smysl vědět o jejich významu a úloze v projekční praxi.

normy v projektční praxi
Vybíráme z našich referencí

Letištní hangár „B“ v areálu společnosti Český Aeroholding v městské části Praha - Ruzyně z padesátých let minulého století je samostatně stojící, půdorysně i výškově členitý. Skládá se ze tří halových částí, zastřešených velkorozponovou konstrukcí. Střešní krytina byla již na konci své životnosti, do objektu lokálně zatékalo. To vyvolalo potřebu výměny střešní krytiny.

Západní strana Hangáru B, Letiště Praha - Ruzyně
Vybíráme z našich publikací
Fólie ALKORPLAN 35 034 a hydroizolační systém dualdek leden 2016
Publikace shrnuje zásady pro provádění hydroizolací z fólií ALKORPLAN 35 034 (včetně systému Dualdek), základní konstrukční principy, technologii provádění a řešení detailů. Je určena především pro prováděcí firmy, důležité informace ale poskytne i projekčním firmám, zejména z hlediska správného řešení detailů a kontroly hydroizolací spodní stavby.